• logo

Desain - Distribusi - Teknologi

Dai Dong Tien bangga janten pelopor Téhnologi - Desain - Distribusi industri palastik

company_intr_img

Tentang Kami

Changzhou SDPAC Co., Ltd. perenahna di C5, HUTANG sains sareng Téhnologi Industrial Park, Guangdian East Road, Changzhou City, kalayan legana ampir 10000 m2.

Perusahaan gaduh total investasi 20 juta sareng modal terdaftar 10 juta. Mangrupikeun ahli aktipitas dina sagala rupa desain pail palastik kualitas luhur sareng perusahaan manufaktur, khusus-nganggo pail plastik mangrupikeun arah pangembangan perusahaan kuring, urang gaduh 20 ahli dina industri, gelar kuliah atanapi di luhur, ayeuna kalibet dina riset perusahaan sareng pamekaran, produksi, kualitas, penjualan, kauangan sareng padamelan sanesna.

Visi perusahaan nyaéta "narékahan ngawangun mérek plastik anu kawéntar global sareng parantos ngawangun sistem budaya anu unik

1. Pikeun konsumén: pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé, ngawangun silih percaya, stabilitas, win-win kemitraan.

2. Pikeun karyawan: nyiptakeun lingkungan kerja anu harmonis sareng win-win, mikawanoh, negeskeun sareng masihan muter pinuh pikeun nilai unik unggal padamel.

3. Pikeun masarakat: patuh kana hukum sareng peraturan nasional sareng aturan industri, sareng netepkeun perusahaan énggal, inovatif sareng bersyukur.

Produk Kami

Jasa kami

service01

GARIS PRODUKSI

Chen Hsong Group JM MK6 generasi terakhir mesin cetak suntikan hemat energi dianggo dina produksi sareng alat-alat manufaktur, sareng sababaraha sét 120t, 260t, 320t, 650T, sareng sajabana, sareng mesin mérek SINTO dianggo salaku mesin bantu: manipulator , mesin cai és, mesin nyeuseup, alat pengering, sareng sajabana, pikeun mastikeun stabilitas produk.

service02

Jasa pikeun OEMs

Kami tiasa ngabantosan konsumén pikeun ngararancang sareng ngahasilkeun sagala jinis produk palastik anu bungkus saluyu sareng pamakean khusus na. Tina desain konsép, desain produk, desain kapang, pamrosésan produk, jst

Mitra

  • 2
  • 1
  • 10
  • 11
  • 13
  • 6
  • 12
  • 1
  • 7
  • 4
  • 8
  • 9
  • 3
  • 5